Ponedeljak 08.10.2018.
15:55
Vestionline, b92.net

Stravična nesreća, u trenu stradalo 20 osoba

Na licu mesta je poginulo 18 osoba koji su se nalazile u limuzini, kao i dva pešaka. Incident se dogodio u subotu popodne, u gradu Šohari, saopštila je policija. Detalji ove, kako navode američki mediji jedne od najsmrtonosnijih saobraćajnih nesreća u SAD, još uvek se otkrivaju.

Očevici su naveli da su videli limuzinu kako najpre udara u jedno vozilo, a zatim se zabija u pešake. Slike s lica mesta najbolje govore o težini ove nesreće, jer su na lice mesta stigle brojne ekipe Hitne pomoći. 

Iako žrtve još uvek nisu zvanično identifikovane, Njujork tajms piše da su stradale četiri sestre i najmanje dva para tek venčanih ljudi. Svi su bili odrrasli, ali mladi ljudi. Stradali su na licu mesta, kao i vozač limuzine.

 Prema prvim izveštajima, mislilo se da su putnici limuzine krenuli na venčanje, ali se kasnije ispostavilo da su išli na rođendansku zabavu i da su insistirali na tome da ne vežu sigurnosne pojaseve. 

U istragu uzroka ove nesreće uključne su brojne policijske ekipe, pa čak i dronovi. Oformljeni su i timovi psihologa koji bi trebalo da rade sa porodicama žrtava. 

Za sada nije poznato šta je uzrok, a na konferenciji za novinare predstavnici lokalnih vlasti i policije jedva su suzdržavali suze.

2024 © - Vesti online